Standard.al
Daily Archives

15 August, 2013

SI MUND TË BËHET KY VEND

Milazim KRASNIQI Kosova sot është një vend bukur shumë i degraduar nga varfëria e madhe e një pjese të banorëve, të cilët…

Mëma dhe djali

Nga Branko Merxhani Cili është koncepsioni i sotmë i shoqërisë s’onë për këtë fenomen dublë psykologjiko-sociologjik? Kaq…