Standard.al
Daily Archives

12 August, 2013

Ana e errët e turizmit

Udhëtimet me makinë dhe avionë janë përgjegjësit më të mëdhenj për ndryshimin e klimës. Sipas një studimi norvegjez shkaktarët…