Standard.al
Daily Archives

7 August, 2013

Paguaj me celular

Disa operatorë te telefonisë celulare, disa platforma interneti dhe kompani të ndryshme kartash krediti po ofrojnë zgjidhje për të…

Dakaj i gegërishtes ideale

Violeta Murati Se kush është Nikollë Dakaj e thonë dy libra pak të njohur nga publiku; botimi antologjik me poezi të autorëve…

Kështu i do mushka drutë

Nikollë Dakaj At Mark Harapi, i cili e nderoi letërsin shqipe me përkthimin e burkut të romanit italjan (Të fejuemit), mori shkas…