Standard.al

Nga klasa e parë në të 12-ën, ja sa do të kushtojnë librat për vitin e ardhshëm

Lajme_LibratShqip_191396141

Është publikuar katalogu i parë i teksteve shkollorë për vitin 2013-2014. Bëhet fjalë për të gjithë librat, duke filluar nga abetarja deri të librat e klasës së 12-të. Bashkë me librat dhe shtëpitë botuese janë shpallur dhe çmimet se sa do të kushtojë një libër. Librat më të shtrenjtë do të jenë ata të gjuhëve të huaja ku një fletore pune e gjuhë angleze kushton 2.100 lekë. Ndër librat më të lirë janë Edukata qytetare me vetëm 90 lekë. Ministria e Arsimit i ka ndarë librat në dy kurrikula, në atë bërthamë dhe në kurrikulën me zgjedhje.

 

Listën e plotë e gjeni në gazetën “Standard”

Comments are closed.