Standard.al

Pozojnë nudo përpara aparatit të Fadil Berishës

 

nudoKatër -ish mbretëresha të SHBA-së, Susie Castillo, Shandi Finnessey, Shanna Moakler dhe Alyssa Campanella pozojnë nudo në mbështetje të fushatës së PETA-s kundër peliçeve dhe vrasjeve së kafshëve. Të bukura dhe krejtësisht të zhveshura, ato kanë pozuar përpara fotografit shqiptar, Fadil Berisha.

Comments are closed.