Standard.al

Mirsa Kerceli do të bëhët mami

 

mirsaKëngëtarja gjilanase, Mirsa Kerceli, është shtatëzënë pra në pritje të një fëmije. Nuk ka shumë kohë që ajo u martua me Granitin dhe barku i fryre tregon se shtatëzania mund të ketë pasur zanafillën më herët se martesa. Mirsës i urojmë shtatëzani të lehtë dhe të shëndoshë! Duket se viti 2013 qënka viti i nënave të reja Vip, duke  bërë që lista e nënave të shtohet shumë së fundmi!

 

Comments are closed.