Standard.al

Këpucët balerina, 12 palët që kombinohen me çdo veshje

balerinaModelet e balerinave më të përdoruara edhe nga vipat, në përditshmërinë e tyre, ngjyrat dhe dizenjot mbizotëruese për këtë sezon

 

Balerinat duket se nuk do të dalin kurrë nga moda. Edhe për sezonin pranverë – verë stilistët sugjerojnë që të kemi sa më shumë të tilla, qofshin në ngjyra, dizenjo dhe materiale. Baleriant përvesçe janë shumë komode në një pjesë të tyre janë edhe praktike për t’u veshur me xhinse, por edhe me funde e fustane. Propozimet më këtë sezon flasin për balerina kombinime ngjyrash, me shkëlqim apo kombinime me dy ngjyra të ndara veçant njëra-tjetrës.

 

Comments are closed.