Standard.al

Xhimi BB6: “ Kam një djalë jashtëmartese 20 vjeç”

xhimiXhimi i BB6, ka lënë shtëpinë më të famshme në shqipëri ditën e shtunë. Duke u bërë pjesë kështu ralitetit jashtë, me një status tjëtër atë të një personi publik. Xhimi ka rrëfyer  në ‘fan club’ se thashethemet e dala për të që ai mund të ketë një fëmijë tjetër jo me  bashkshorten janë të vërteta, ai pohon faktin që gjatë një periudhe shumë të shkurtër ka qënë ndarë nga bashkshortja aktuale, dhe në emigrim ai u lidhë me dikë tjetër atje duke pasur kështu dhe një fëmijë që sot rezulton të jetë 20 vjeç. Një lajm mjaft shokues për të gjithë ky i Xhimit, ai rrëfen se ky është sekreti i tij i dytë që tashmë që doli nga Big Brother Albania e bëri me dije.

Comments are closed.