Standard.al

Prifti Hindu, u fut shpatën në fyt besimtarëve

prif hinduNjë prift Hindu, shtyn shpatën mbi barkun e nxënësit të tij gjatë festivalit fetar vjetor Shiva Gajan në Pratapgarh, në periferi të qytetit verilindor të Indisë, Agartala. Qindra besimtarë të devotshëm ofrojnë sakrifica dhe performojmë akte të devocionit gjatë festivalit, me shpresë se do të fitojnë pëlqimin e perëndisë Hindu, Shiva.

Comments are closed.