Standard.al

Njeriu që jeton me luanin

 

njeriu luan

Është fjala për zoologun Kevin Richardson, nga Afrika e Jugut,  i cili pa aspak frikë mund të bashkëjetojë me kafshën më të egër, luanin. Ai tregon që ata janë përditshmëri dhe argëtim për të. Aspak nuk trembet dhe në asnjë moment nuk i sheh ata si kafshët më të rrezikshme dhe nga të cilat kanë pësuar lëndime tragjike vizitorë të shumtë të kopshteve zoologjike. Kevin gati për 15 vite rrit dhe kujdeset për luanët dhe është bërë pjesë e klanit të tyre, kurse gjatë gjithë këtyre viteve ai ka pësuar vetëm gërvishtje të vogla jo serioze.

Comments are closed.