Standard.al

Kufjet që të lexojnë mendimet

kufjeeeee

Kufje që të lexojnë mendimet dhe të bëjnë që të dëgjosh këngën e duhur për gjendjen tënde shpirtërore. Bëhet fjale për një eksperiment te suksesshëm te kompanisë japoneze Meuroëear, e cila prodhon kufjet “Mico”. Këto kufje të veçanta kanë një sensor të aftë për të paralajmëruar valët e trurit dhe për t’i dekriptuar. Aplikacioni i instaluar në kufjet e përdorura për iPhone e merr këtë informacion dhe prodhon një listë muzikore e cila përputhej me gjendjen tënde shpirtërore.

Comments are closed.