Standard.al

Gropa e çuditshme “thith” 3 makinaë

gropn ne cikagoFenomeni i vrimave që shfaqen papritur dita-ditës bëhet dhe më i shqetësues dhe i paparashikueshëm! Rasti i fundit ndodhi në Çikago, ku papritur në mes të rrugës hapet një vrimë dhe gëlltiti tre makina. Ngjarja ndodhi në jug të Deering, ku një dëshmitar pohoi se rreth orës 17:00 papritur hapet një vrimë dhe gëlltiti tre makina. Sipas specialistit Tom Laporte, vrima mund të jetë shkaktuar për pasoj të një tubacioni uji, pasi tubat janë shtrirë që në vitin 1915.

Comments are closed.