Standard.al

Biçikleta 13.5 m e gjatë

biciKemi dëgjuar dhe jemi informuar për rekordet botërore në ndërtimin e gjësendeve të ndryshme. Kështu e rradhës është bicikleta më e gjatë në botë me 13. 5 metër gjatësi dhe është vetëm për një person. Është ndërtuar në Indonezi nga banorët e fshatit Vllou, të cilët tani mund të mburren me biçikletën më të gjatë në planet, për një person. ky record gjithashtu ka lënë mbrapa biçikletën prej 2.5 metër e cila gjendet në muzeun e rekordeve në Indonëzi

Comments are closed.