Standard.al

ALUIZNI, publikohet lista e re me 2323 emra vetëdeklaruesish që pajisen me leje legalizimi

 

aluizniDrejtoria e ALUIZNI-t vazhdon publikimin e listës së re me emrat e 2323 vetëdeklaruesve objekteve informale, të cilëve u është pregatitur dokumentacioni tekniko-ligjor për pajisjen me leje legalizimi. “Falënderojmë të gjitha palët e përfshira në proces, e veçanërisht të gjithë vetëdeklaruesit për entuziasmin dhe vlerësimin e deritanishëm dhe i ftojmë të intensifikojmë edhe më tej raportin interaktiv midis administratës së ALUIZNI-t dhe vetëdeklaruesve, në mënyrë që procesi i legalizimeve të vazhdojë me ritme maksimale, deri në përfundimin e tij brenda vitit 2013. Gjejmë rastin të falenderojmë edhe mediat për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme”, – deklaron drejtori i ALUIZNI-t, Ardian Kollozi.

 Lista e plotë gjendet tek gazeta”Standard”.

 

Comments are closed.