Standard.al
Daily Archives

11 March, 2013

Po për EU, jo për euron

Euro duhet hequr! Ajo e dëmton Evropën dhe i kushton Gjermanisë miliarda. Pse duhet të mbahet ajo me çdo kusht? Kundërshtarë të…