Standard.al
Daily Archives

4 March, 2013

Kapet peshku vrasës

Një peshk ekzotik i quajtur Paku, që vret meshkujt duke filluar nga organet gjenitale, ngjalli frikën tek banorët e…

Zbulohet krijesa misterioze

Një krijesë misterioze me “fytyrë të kalit, trupin e një derri dhe shputat e një arushe” është gjetur i ngordhur në një…