Standard.al
Daily Archives

1 March, 2013

Info/kult 28 shkurt 2013

Shuhet njeriu që inspiroi protestat kundër dashurisë për paranë Stephane Hessel i Francës ishte njeri me shumë talente. Si spiun…

Ariu dhe menaxheri

Enver Robelli 1. Vrasja I paturpshëm, kryeneç, i rrezikshëm, i paparashikueshëm. Kështu nuk përshkruhet një kriminel në Zvicër,…