Standard.al
Daily Archives

25 February, 2013

Zogjtë pushtojnë qytetin

Hopkinsvil, miliona zogj kanë pushtuar javët e fundit qiellin në një qytezë në Kentaki, në SHBA, duke terrorizuar banorët dhe…