Standard.al
Daily Archives

25 February, 2013

Kuriozitete

Shkruan me të dyja duart në të njëjtën kohë dhe dy gjuhë të ndryshme Njëzetekatërvjeçarja kineze Chen Siyuan ka një talent të…