Standard.al
Daily Archives

5 February, 2013

Tregime Dashuri dhe fate

Bilal Xhaferi Atë vit vjeshta kaloi si i ka hije, pa asnjë çrregullim të motit, pa shira dhe erëra të parakohshme. Tetori ishte i…

Vusi Makusi

Ursula Wills-Jones Vusi Makusi, edhe pse jetonte ne vendin më të varfër të botës dhe kishte si pasuri vetëm një kostum me…

Bajlozi i integrimit

Figurat tona mitologjike janë zgjuar sërish, për shkak të absurdit të kurdisur nga opozita kryesore e sotme. Po bëhen gati…