Standard.al

Nora Istrefi e pasionuar pas sportit të skive

noraNora Istrefi flet për pasionet e saj, përveç këngës, duket të ketë qejf edhe sportin e bukur të skive. Mund të jetë një sport shumë i bukur, por që në të vërtetë kërkon paksa guxim dhe duket se ky nuk i mungon aspak Norës, nisur edhe nga eksperimente që ka bërë me llok-un e saj. Ajo së fundmi ka publikuar foto, ku shihet në një qendër skijimi. Këngëtarja nuk ka dhënë detaje për vendin që ajo kishte zgjedhur për të bërë ski, por nga ajo që shihet, duket se Nora jo vetëm ia ka kaluar shumë mirë, po ka pasur edhe veshjet e duhura, si një frekuentuese e rregullt e këtij sporti.

Comments are closed.