Standard.al
Monthly Archives

December 2012

Ngjarje sportive

Olimpiada Felps dhe Bolt “bëjnë” ligjin Ku vit ka qenë i veçantë, pasi u mbajt Olimpiada në Londër. Në këtë event sportiv, ashtu…