Standard.al
Daily Archives

20 December, 2012

Politika shkurt

PDIU: Ambasada Greke, e vetmja që refuzoi të njihej me rezolutën çame Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka shprehur dje…

Vendime gjyqi

Mat Mungesa e provave, lihen të lirë dy kryekomunarët Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mat ka lënë të lirë për mungesë provash dy…