Standard.al
Daily Archives

16 December, 2012

Kaloritë ju humbasin kujtesën

Mbrojtja dhe përmirësimi i kujtesës duket se është fare e thjeshtë. “Nëse hani pak në darkë, gjasat janë që të nesërmen do të…