Standard.al
Daily Archives

10 December, 2012

Një UFO u rrëzua në Japoni

Është njoftuar se oficer të lartët ë marinë luftarake japoneze, kanë publikuar fotografinë e parë të UFO-s që u rrëza para pak…

Info/kult

“Different Trains” në Tiranë Në datat 9 dhe 10 dhjetor, në orën 19:00, festivali muzikor “Different Trains” do të sjellë në…