Standard.al
Daily Archives

9 December, 2012

Sport, nga Bota

Angli Bobi Çarlton: Murinjo është arrogant Sër Bobi Çarlton as që e llogarit Sitin përpara ndeshjes. Legjenda e “djajve” dhe…