Standard.al

Strikte, Elvana , me privatësinë e saj

Këngëtarja e hitit “Gjaku im”, pas publikimit të kësaj kënge, sikur ka humbur. Por, jo, mësojmë se Elvana Gjata është duke e përfunduar albumin e saj, por edhe është kudo nëpër shumë koncerte, siç ishte hera e fundit në festën e 28 Nëntorit në Prishtinë. Mirëpo,jetë private ajo e ruan me fanatizëm dhe ne nuk e dimë pse. Si duket, për të mos u përfolur nëse gjërat shkojnë ashtu si më parë, kur i referohet djalit të saj të zemrës. Ky lloj fanatizmi  nuk nxjerr përfundimin se Elvana nuk e ka një person zemre Shprehet shumë  pak lidhur me jetën e saj intime duke qenë e  rezervuar në daljen  e saj në publik.

 

Comments are closed.