Standard.al

Lan flokët mbas 26 vjetëve

Zoti Luo 80-vjeçar nga një vend i vogël afër qytetit kinez të Chong Qing më në fund ka vendosur të lajë flokët pas një pauze “të shkurtër” prej 26 vjetësh.
Flokët e tij janë të gjata rreth 2 metra dhe mjekra e tij 1 metër e gjysmë. Sipas burimeve për larjen e flokëve të tij janë dashur plot 5 orë dhe 3 pako me detergjent për larjen e rrobave. Shampot për flokë normalë nuk japin rezultat në këtë situatë.

Comments are closed.