Standard.al

Sensuale dhe provokative Eva Longoria

I pëlqen të mendojë se është personalitet në përcaktimin e bukurisë së njerëzve, por Eva Longoria është shumë më shumë se kaq, sensuale, shikim erotik dhe magnetik. Është singëll, ka një jetë të zënë dhe është e angazhuar në mënyrë aktive në çështjet sociale. Roli I saj në shtëpiake të dëshpëruara, është vetëm një kujtim i bukur me të cilën ajo ndan anën sexy dhe provokative dhe e transmeton mire këtë gjë në setin fotografik të bëra së fundmi për një revistë Meksikane. Ndodhet në një dhomë të bardhë dhe boshe, teksa fotografohet me të brendshme të ndryshme, roze, të zeza, të bardha… I ndryshon shpesh, por nuk ndryshon rezultati dhe kjo është meritë e linjave të saj të trupit, harmonisë dhe syve të saj që janë si të një maceje. Eva nuk është një modele e gjatë dhe e dobët, por është një bombë e vërtetë erotike.

 

Comments are closed.