Standard.al

Moss e Cambpell bashkë në kopertinë

Ato të dyja bënë revolucion të fuqishëm në fushën e modës, por edhe pse mbi 40 vjeç, nuk tërhiqen pas. Kate Moss dhe Naomi Cambpell ribashkohen për kopertinën e një reviste dhe vijnë joshëse, dominuese dhe sfidë për të rejat që i hyjnë botës së modës. Dy dekada më parë ato sfiduan për herë të parë në pasarela për t’i dhënë botës një mesazh tjetër mbi modelet. Dhe kush mendon se 40 vjeçaret nuk bëjnë më për kopertona, gabohen. Cambell nxjerr bustin jashtë gjithë krenari, ndërsa krijohet një sfond bardhezi me Moss pas saj. Dhe kuptohet kjo është vetëm kopertona, në brendësi të revistave që pritet të dalin në dhjetor për Rusinë dhe Gjermaninë do të lexoni më shumë rreth tyre.

 

Comments are closed.