Standard.al

Dobësimi i Linda Halimit

Këngëtarja Linda Halimi, e cila ka qenë edhe një nga fituesit e Top Festit, ka ndryshuar përmasat! Nga “XXL”, me sa duket, ka arritur në masën “S”. Duket e pabesueshme, por është e vërtetë. Ajo ka ngritur biznesin e saj, një qendër dobësimi ku e para që ka përfituar frytet ka qenë vetë ajo. Këngëtarja është e fejuar me reperin zezak “Big D” dhe, me sa duket, ata po bëjnë plane edhe për dasmën e tyre.

Comments are closed.