Standard.al

Diaz, frikë nga lidhjet serioze

Cameron Diaz këmbëngul se nuk dëshiron që të qëndrojë me të njëjtin person tërë jetën e saj. Ajo shton se lidhja serioze e tmerron. Aktorja, e cila ka qenë në lidhje me një varg meshkujsh të famshëm, si Justin Timberlake, Jared Leto, Matt Dillon etj., ngulmon se ajo mendon që nuk është e rëndësishme të qëndrosh me një person përgjithmonë. “Mendoj se ideja e gabuar në shoqërinë tonë është ajo që ne duhet të takojmë personin e duhur kur t’i mbushim 18 vjeç dhe pastaj duhet të martohemi me të dhe ta duam gjatë tërë jetës sonë”, – tha ajo.

Comments are closed.