Standard.al

Gruaja mban trupin e vdekur të burrit për 3 vjet në shtëpi, me shpresën se do ngjallej

Një grua ruse ka mbajtur trupin e burrit të saj të vdekur në apartament për 3 vjet, duke urdhëruar fëmijët e saj ti flasin vazhdimisht me shpresën se do ngjallej. I vdekuri kishte jetuar me të shoqen dhe pesë fëmijët në një fshat të Yaroslavl më Rusinë qendrore ndërsa kishte vdekur në vitin 2009 thanë hetuesit. Pas zbulimit të këtij rasti gruaja u mor në hetim ndërsa u deklarua se, “Për 3 vjet nga 14 gushti i 2009 deri në 2012 trupi i burrit mbahej i shtrirë në dhomën e apartamentit”.

Comments are closed.