Standard.al

Nora Istrefi pa sutjena në klipin e ri

Thuhet se këngëtarja Nora Istrefi është duke u bërë gati të sjellë një klip të ri në bashkëpunim me një reper shqiptar. Ne zbuluam këtë foto ku këngëtarja seksi duket me këtë xhaketë lëkure dhe pa sutjena. Urojmë që kënga të mos jetë në këtë pjesë ritmike, ku këngëtares i duhet të kërcejë për të treguar gjoksin e saj.

 

Comments are closed.