Standard.al

Genta Ismajli nuk i harron akrobacionet në skenë

Këngëtarja atraktive Genta Ismajli ka qenë e ftuar për të performuar në koncertin e mbajtur në Prishtinë për ti thënë Amerikës, “Thanks”. Dhe artistja duke dashur të sjellë potencialin e saj në skenë, nuk ka harruar edhe akrobacionet e saj, siç e shihni në këtë foto të realizuar nga fotografi i njohur shqiptar Kastriot Zhugolli.

 

 

 

Comments are closed.